Protectia Datelor

 

1. Colectăm, prelucrăm și folosim date cu caracter personal numai în cadrul prevederilor legale iar dacă este necesar cu consimțământul dat de tine. Nu transmitem date personale unor terțe părți fără acordul tău.

Datele cu caracter personal sunt informații care permit identificarea unei persoane, în special numele, data nașterii, sexul, adresa IP, numele utilizatorului, parola, adresa de E-mail, numărul de telefon, numărul de fax.

 

2. Datele tale sunt înregistrate pentru procesarea comenzii, pentru livrarea produselor, pentru metoda de plată, pentru informații despre comenzi, produse, servicii, oferte și sunt procesate în baza noastră de date. Transferăm datele tale către terți numai în măsura în care este necesar pentru îndeplinirea sarcinilor, de exemplu către partenerii noștri logistici pentru livrarea comenzilor și către magazinul nostru de tipărire în scopul livrării.

 

3. Informațiile tale sunt procesate automat și tratate în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor. Avem nevoie de datele tale personale pentru a putea efectua serviciul. Îți poți da consimțământul pentru a primi materiale informative în scopuri publicitare prin E-mail. Acest consimțământ poate fi revocat oricând apăsând butonul “unsubscribe” pe care îl găsești la finalul paginii din E-mailul publicitar primit de la noi.