Cele mai populare produse

Salvati 20%
From 119.00 95.00
Salvati 10%
From 119.00 107.00
Salvati 10%
From 119.00 107.00
Salvati 15%
From 119.00 101.00

MIC WATCH, cu siguranță favoritul tău!

Indiferent cum alegi să te îmbraci, MIC WATCH este de partea ta. Ceasul tău se asortează oricărei ținute. Poți fi elegantă sau sportivă purtând același ceas!


Ne focusăm pe satisfacția ta!

Design-ul ceasului este făcut in Austria cu atenție și precizie. Carcasa este fabricată din oțel inoxidabil de inaltă calitate care face ceasul rafinat si luxos! Grosimea carcasei este concepută pentru a fi delicată și confortabilă la purtare. Scopul nostru este satisfacția ta iar satisfacția ta este cu siguranță o calitate înaltă!


01.

Sticla Minerală

Sticla minerală se caracterizează printr-o durabilitate bună, o flexibilitate mare și o rezistență mai mare la zgârieturi, comparativ cu alte materiale. Strălucirea valoroasă a sticlei i se datorează stratului de safir care acoperă sticla minerală cu proprietăti suplimentare.
02.

Mecanism Miyota

Cel mai popular si apreciat mecanism pentru ceasurile comercializate in Europa este mecanismul Miyota. Popularitatea i se datorează rezistenței și calității înalte la care s-a ridicat in ultimii ani.
03.

Material Carcasă

316L Ceasurile din oțel inoxidabil au devenit foarte populare in ultimii ani, atât datorită design-ului inovator, cât și a rezistenței metalului. Oțelul inoxidabil 316 L, este rezistent la coroziune, este durabil și nu provoacă alergii.
04.

Curele

Curelele din oțel inoxidabil oferă rezistență și durabilitate. Sunt predominant foarte robuste și sunt finisate la un standard ridicat.